پاسخگویی آنلاین

تدریس خصوصی اول | معلم اول تهران

اساتید مجرب

مجموعه ای از معلم های رسمی آموزش و پرورش ، معلم های مدارس غیر انتفاعی ، تیزهوشان در مدرس خوب حضور دارند.

ادامه

درستی رزومه معلمان

مدرس خوب با همه معلم ها مصاحبه‌ی حضوری داشته است. از همه معلم ها تصاویر مدارک آنها دریافت شده است.

ادامه

بهترین قیمت کلاس

معلم های مدرس خوب، نسبت به سایر معلم ها با رزومه بهتر و مشابه، قیمت مناسب تری دریافت می کنند.

ادامه

تخصصی ترین مرکز پایه اول

معلم اول تنها سایتی است که به صورت تخصصی در زمینه تدریس خصوصی، آموزش و تولید محتوای آموزشی پایه اول ابتدایی فعالیت دارد.

ادامه

مشاوره و پشتیبانی رایگان

مشاوره و پشتیبانی رایگان دانش آموز توسط مشاوران حرفه ای و با تجربه پایه اول ابتدایی و پيگيري مستمر درسي ونظارت بر پيشرفت تحصيلي تا اتمام سال تحصیلی جاری

ادامه

حل مشکل دانش آموزان که اختلال گفتاری دارند

  • 18:48
  • 656  بازدید

حل مشکل دانش آموزان که اختلال گفتاری دارند

مشکل دانش آموزان که اختلال گفتاری

هنگامی که کودکان اختلال گفتار-زبان را تجربه می کنند، یادگیری آنها ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. این فقط به معنای یادگیری در مدرسه نیست، بلکه به معنای یادگیری عمومی در خانه و سایر محیط ها نیز هست.

 

راه هایی که اختلالات گفتار و زبان بر یادگیری تأثیر می گذارد

اختلالات زبان کودکی که مبتلا به اختلال گفتار-زبان و به ویژه اختلال زبان دریافتی تشخیص داده شود، در درک و پردازش اطلاعات کلامی مشکل خواهد داشت. هنگامی که این اطلاعات به شکل چیزی ارائه می شود که کودک باید برای خانه یا مدرسه به خاطر بسپارد، حتی درک آنچه گفته شده برای کودک دشوار است، چه رسد به توانایی به خاطر سپردن آن. فقدان توانایی درک و به خاطر سپردن اطلاعات یا دستورالعمل های شفاهی به طور قابل توجهی می تواند بر توانایی کودک در انجام وظایف یا تکالیف همانطور که انتظار می رود تأثیر بگذارد. هنگامی که به کودک دستوراتی داده می شود، این می تواند بسیار مشکل ساز باشد. کودکی که تاخیر در گفتار و زبان دارد، احتمالاً در پیروی از دستورالعمل‌ها مشکل دارد، به‌ویژه اگر دستورالعمل‌ها فقط به صورت شفاهی داده شوند و حاوی چندین کلمه و/یا مراحل باشند.

علاوه بر این، کودکانی که با مهارت های گفتار و زبان مشکل دارند، ممکن است در یادگیری نحوه خواندن و املا نیز مشکل داشته باشند. تحقیقات نشان داده است که مهارت های کلامی در رشد مهارت های خواندن بسیار تاثیرگذار است. و کودکانی که در تولید کلامی مشکل دارند باید بتوانند صداها را با حروف مرتبط کنند و سپس آنها را از هم جدا کنند تا بتوانند خواندن و املا را با موفقیت یاد بگیرند. این مهارت به ویژه برای کودکانی که با اختلال گفتار و زبان دست و پنجه نرم می کنند می تواند سخت باشد.

 

چگونه به یادگیری کودک مبتلا به اختلال گفتار و زبان کمک کنیم؟

 حل مشکل دانش آموزان که اختلال گفتاری دارند

برای کمک به کودکان مبتلا به اختلالات گفتار-زبان در به خاطر سپردن آنچه به آنها گفته می شود بهتر است اطلاعات را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در صورت لزوم تکرار کنید تا زمانی که کودک بتواند تمام اطلاعات را رمزگذاری کند. داشتن اطلاعات مکتوب به همراه آنچه گفته می شود نیز می تواند برای کودک بسیار مفید باشد.

گاهی اوقات کودکانی که با اطلاعات شفاهی یا دستورالعمل‌ها مشکل دارند، می‌توانند به دلیل اینکه قادر به پردازش اطلاعات مانند سایر دانش‌آموزان نیستند، کمتر از آنچه واقعا هستند، باهوش هستند. این می تواند منجر به قرارگیری نامناسب در محیط مدرسه شود. با این حال، اگر اطلاعات تکرار شود یا به روشی جایگزین ارائه شود، ممکن است کودک بتواند عملکردی برابر با همسالان خود داشته باشد. علاوه بر این، کودک ممکن است به عنوان نادیده گرفتن آنچه گفته شده است یا حتی با دنبال نکردن آن نافرمانی کند. این ممکن است منجر به تنبیه ناروا شود، و این می تواند برای کودک تضعیف کننده روحیه باشد و از تلاش های بیشتر برای یادگیری جلوگیری کند. بدیهی است که این برای کودک منصفانه نیست، و برای والدین، مراقبان، معلمان و متخصصانی که ممکن است با کودک کار کنند مهم است که از درک مشکلات کودک در مهارت‌های گفتار و زبان متناسب با سن او حمایت کنند.

برای کمک به مهارت های خواندن و املاء، برای کودکان مهم است که این مهارت ها را تکرار و تمرین کنند. این می تواند با تمرین در خانه با والدین و/یا مراقبان، یا تمرین بالقوه ویژه با مربیان یا خدمات آموزشی ویژه در سیستم مدرسه همراه باشد. امیدواریم، کودکانی که با مهارت‌های گفتار-زبان دست و پنجه نرم می‌کنند، توسط یک آسیب‌شناس گفتار-زبان مورد ارزیابی قرار گرفته و تحت درمان قرار گیرند که می‌تواند به مراقبان و معلمان کودک در راه‌هایی برای درک و کمک به کودک کمک کند.

 

برای کسانی که از کودکان مبتلا به اختلال گفتار-زبان مراقبت می کنند و با آنها کار می کنند مهم است که درک کنند که این مشکلات بالقوه در یادگیری وجود دارد. این کودکان نیاز به صبر و شکیبایی از جانب بزرگسالان اطراف خود، درک تشخیص آنها، طرفدارانی برای کمک به دریافت خدمات و امکانات مورد نیاز و تشویقی دارند که آنها قادر به یادگیری هستند.

 

اختلالات یادگیری در املا

  • 10:41
  • 1078  بازدید

اختلالات یادگیری در املا

 اشکالات املایی دانش آموزان از دیدگاه زبان شناختی بر اثر اشکالات رسم الخطی ، تأثیر لهجه و گویش محلی دانش آموزان و فرایندهای آوایی حذف ، تبدیل و افزایش و قلب به وجود می آیند و از دیدگاه روان شناختی از موارد زیر سرچشمه می گیرند:

اختلالات یادگیری در املا

1-  نارسا نویسی

2- ضعف در حافظه دیداری

3-ضعف در حساسیت شنیداری

4- وارونه نویسی یا قرینه نویسی

5-عدم دقت

نارسا نویسی :

خطاهای متداولی که در نوشتن دانش آموزان با آن برخورد داشته ام :

1-  کج نویسی

2- پرفشار نویسی

3- کم رنگ نویسی

4- پررنگ نویسی

5- زاویه دار نویسی

6- نا مرتب نویسی

7- فاصله گذاری بیش از حد

8-بزرگ یا کوچک نویسی بیش از حدبوده است.

اقداماتی که برای نارسا نویسی انجام داده ام بدین شرح است :

1- ابتدا از دانش آموز نارسا نویس می خواستم با مداد خطوطی را به دلخواه رسم کند

2- سپس از او می خواستم که در منزل و مدرسه به دلخواه نقاشی کرده و رنگ بزند.

3- به وضعیت نشستن کودک توجه نموده و آن را اصلاح کردم ، او باید کاملاً راحت روی صندلی می نشست.

4- توجه به این که کاغذ یا دفترش ، راست باشد ، لبه کاغذ با لبه میزش بیش از 15 درجه انحنا نداشته باشد.

5- نحوه مداد گرفتن دانش آموز را کنترل نموده و شیوه درست گرفتن مداد را به او آموزش میدادم.

6- اگر انگشتان و عضلات کوچک و بزرگ دست او ضعیف بود از او می خواستم از مدادهای باریک و قطر کمتر استفاده کنم .

7- برای تقویت عضلات دست از اولیای او می خواستم در منزل از فعالیت های زیر استفاده کند: الف- مچاله کردن روزنامه ، ب- بریدن اشکال مختلف با استفاده از قیچی ، ج- بستن بند کفش و زیپ لباس و دکمه ، د- رسم دو خط موازی و سپس بین دو خط موازی بنویسند

 چنانچه به معلم خصوصی کلاس اول دبستان نیاز دارید برای مشاوره و راهنمایی روی آیکن های زیر کلیک کنید

                 درخواست معلم مدرس خوبشعبه غرب مدرس خوبشعبه شرق مدرس خوبشعبه شمال مدرس خوبشماره همراه مدرس خوب

 

پیک تابستانه اول دبستان (قسمت اول)

پیک تابستانه اول دبستان (قسمت اول)

این پیک شامل دروس فارسی، ریاضی و علوم اول دبستان می باشد. دانش آموزانی که پایه اول دبستان را سپری نموده اند برای آمادگی ورود به پایه دوم دبستان می توانند بیشترین بهره را از این کلیپ های آموزشی که به صورت رایگان در وبسایتWWW.MOALEMAVAL.IR و پیج اینستاگرام به ای دی MOFARESEKHOB@ قرار داده شده است ببرند.

خصوصیات دانش آموزان دیرآموز و راهکارهای کمک به آنها

بارزترین خصوصیات دانش آموزان دیرآموز:

  • پائین بودن اعتماد به نفس
  •   ضعف در انگیزه
  •   پائین بودن دامنه ی توجه

خصوصیات دانش آموزان دیرآموز

 

 

 راهکار: اصول آموزش دانش آموزان دیرآموز موارد ذیل می باشد:

  •   برای تدریسها و آموزش ها به پیش نیازها توجه شود.
  •    به تفاوتهای فردی دانش آموزان توجه شود.
  •    هیچ گاه دانش آموز دیرآموز را با دیگران مقایسه نشود.(چون مقایسه باعث استرس و بدبینی و تحقیر دانش آموز می شود.)
  •    هرگاه  خواستید مفهومی را آموزش دهید، مفاهیم را جدا جدا و به تفکیک آموزش دهید و هیچ گاه در یک زمان چند مفهوم را آموزشی ندهید.
  •    شرایط تکرار و تمرین را برای دانش آموزان دیرآموز فراهم کنید.
  •    در اموزشها و تدریسها بیشتر از شیوه های مجسم و عینی و فعال استفاده  کنید.
  •    به تلاش و پیشرفت دانش آموز دیرآموز اهمیت زیادی دهید و او را تشویق کنید.
  •    در ساعاتی که دانش آمورخسته  نبود و قبل از آن استراحت کرده بود آموزش جبرانی برای بگذارید .
  •   برای انجام بعضی از تمرین ها حق انتخاب به او دهید تا او صحیح حل کند و هم اعتماد به نفس و عزت نفسش بالا برود و هم تجربه موفقیت آمیز داشته باشد.
  •    تدریس خصوصی توسط همسالان، در کلاس هر کسی که درسش خوب بود و دارای ظرفیت بالایی بود و جنبه ی آموزش دادن را داشت را انتخاب کنید تا به فرد دیرآموز آموزش دهد.
  •    از یادگیری به صورت گروهی هم استفاده کنید. به این صورت که او رادر گروه های سه نفره که یکی از دانش آموزان عالی و دیگر شاگرد متوسطی در آن قرار داشت، گروه بندی کنید و هنگامی که گروه موفق می شد، همه ی گروه تشویق می شد و از این طریق دانش آموز دیرآموز هم تشویق می شد.
  •    کوتاه کردن تکلیف: به دانش آموز دیرآموز بیشتر از بقیه تکلیف ندهید. بلکه فقط تکالیف متنوع و با کیفیت به او دهید و فرصت انجام آن را هم بیشتر مشخص کنید.
  •    ساده کردن و ساده سازی سطح دروس برای فرد دیرآموز
  •    با توجه به اینکه کودکان دیرآموز قادر به تمرکز لازم نیستند. عادت به دقت و توجه در آنان را مورد تأکید قراردهید.
  •    به طور مداوم با ولی دانش آموز دیرآموز در تماس باشید و در مورد ضعف  و قوت های دانش آموز با ولی او بحث و گفتگو کنید و سعی کنید فعالیتهای کودک در خانه مکمل کارهای مدرسه ی او باشد و خانواده با آگاهی کامل به کودک خود کمک کند.

 

 

 

 

طرح درس نشانه های فارسی اول دبستان

طرح درس نشانه های فارسی اول دبستان

 

             طرح درس نشانه های فارسی اول دبستان

طرح درس نشانه های فارسی اول دبستان  برای دبیران محترم پایه اول دبستان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت مارا به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نماید. برای دانلود طرح درس هر نشانه روی لینک دانلود زیر آن نشانه کلیک نمایید.


راهنمای خرید به صورت تکی:

برای دانلود هر نشانه روی لینک پایین نشانه کلیک کنید بعد از خرید روی تصویر زیرکلیک کنید نام فایل خریداری شده را بفرمایید در اسرع وقت برای شما ارسال می گردد(قیمت هر طرح درس 5000 تومان می باشد)

تدریس خصوصی سوادآموزی


  • خرید طرح درس کلیه نشانه ها ی فارسی اول

برای دانلود طرح درس کلیه نشانه ها ی فارسی اول به صورت یکجا بدون درج آرم مجموعه و تهیه کننده روی لینک پایین کلیک کنید (قیمت این پکیج 30000 تومان می باشد)

 

 


نشانه ی (آ ا)

نشانه ی (بـ ب )

نشانه ی (اَ َ)

نشانه ی (د)

نشانه ی (مـ م)

نشانه ی (سـ س)

 

نشانه ی (ذ)

نشانه ی ( صـ ص)

نشانه ی (ضـ ض)

نشانه ی (ط)

نشانه ی ( ظ)

نشانه ی (    تشدید)

 

نشانه ی (غـ ﻐ ﻎ غ)

نشانه ی (  عـ ﻌ ﻊ ع)

نشانه ی (حـ ح)

     

نشانه ی (او و)

نشانه ی (تـ ت)

نشانه ی (ر)

     

نشانه ی (نـ ن)

نشانه ی (ایـ یـ ای ی)

نشانه ی (ز)

     

نشانه ی (اِ ِ ٍـه ه )

نشانه ی ( شـ ش)

نشانه ی ( یـ ی)

     

نشانه ی (اُ  ُ)

نشانه ی (کـ ک)

نشانه ی ( و )

     

نشانه ی (پـ پ)

نشانه ی (گـ گ)

نشانه ی (فـ ف)

     

نشانه ی (خـ خ)

نشانه ی (قـ ق)

نشانه ی (لـ ل)

     

نشانه ی (جـ ج)

نشانه ی (خوا)

نشانه ی (هـ ...)

     

نشانه ی (چـ چ)

نشانه ی (ژ)

نشانه ی (ثـ ث)

 
 

برای دانلود طرح درس ماهانه فارسی اول دبستان روی تصویر کلیک کنید

آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی

  • 1:43
  • 633  بازدید

آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی

آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی

آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی ، موضوع مهمی در یادگیری و پیشرفت آنان است و به دانش آموزان در طول تحصیلات خود به طرز چشمگیری کمک می کند. آموزش نظم به کودکان اول دبستان نیز بسیار مهم می باشد. یک کودکی که تا به امروز از هیچ قانونی برای نظم استفاده نمی کرده است، به ناچار باید تابع قوانین نظم و انضباط مدرسه قرار گیرد و مسلما این آموزش نباید به یکباره و در زمان کوتاه انجام شود. کودک هرچقدر هم باهوش باشد نیاز به فرصت و زمانی برای قبول نظم در زندگیش دارد. 

 کلاس اولی ها مفهوم نظم را به خوبی درک نکرده اند و قوانین مدرسه را به خوبی نمی دانند و این مساله باید برایشان مفهوم سازی شود و فقط صحبت رو در رو برای آنها فایده ای ندارد و گاهی با نمایش و بازی قوانین مدرسه را باید به آنها آموخت. والدین نیز در منزل می توانند محیط خانه را هنگام انجام تکالیف با مدرسه شبیه سازی کنند تا هرچه زودتر مفهوم نظم برایشان جا بیفتد.

  • در ابتدا که آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی را شروع می‏ کنید، باید به او بیاموزید  وسایل شخصی خود را منظم در سر جای خود قرار دهد. دانش آموز باید بداند زمانی که از مدرسه به خانه می آید، کیف، کتاب، لباس و ... را در جای درست خود گذاشته تا علاوه بر داشتن نظم در پیدا کردن آنها نیز با مشکل روبرو نشود. 
    2- تنبیه کردن در زمان آموزش نظم به دانش آموزان که به دلیل نقض اشتباه یا شکستن یک قاعده توسط دانش آموز انجام می شود، تأثیر بسیار آسیب زایی را برای او خواهد داشت. از ایجاد فشارهای جسمی یا عاطفی گرفته تا موثر بودن در کاهش سوء رفتارهای بعدی.

آموزش نظم به دانش آموزا

در آموزش نظم به دانش آموزان اول ابتدایی باید نکات زیر در نظر گرفته شود:

1-نکته مهم در آموزش نظم به کودکان اول ابتدایی این است که تعاملات سازنده ای باید بین والدین و معلمان  کودک وجود داشته باشد. خانواده باید معلمان را  از خصوصیات خاص کودک خود مطلع کنند این کار می تواند نقش مهمی در آموزش نظم به او ایفا کند.
2- نکته مهم دیگر در آموزش نظم به کودکان اول ابتدایی این است که والدین و معلمان نباید بخاطر تکالیف درسی کودک، او را از تماشای برنامه ‏های تلویزیونی محروم سازند. بلکه باید برنامه ریزی به گونه ای انجام شود که کودک علاوه بر انجام به موقع تکالیفش، بتواند به تفریحات دیگر خود برسد.
3- سیستم پاداش و تشویق را اجرا کنید. با تشویق او به انجام بسیاری از فعالیت های مختلف از جمله نظم و انضباط، به کودک کمک کنید تا اشتیاق بهتری نسبت به رعایت نظم در کارهایش پیدا کند.
4- نکته دیگر که در آموزش نظم به کودکان دبستانی باید توجه شود این است که با او همراه باشید و در ابتدا برای اجرای برنامه نظم برای او سعی کنید او را درک کرده و توجه لازم را به او داشته باشید.

منبع: وبسایت معلم اول

مدرک دیجیتال مارکتینگ
به وب سایت ما خوش آمده اید

مدرس خوب

آموزشگاه مدرس خوب با بیش از 12 سال تجربه در زمینه تدریس خصوصی و مشاوره تحصیلی با همکاری اساتید دانشگاه، دبیران رسمی آموزش و پرورش و مشاوران تحصیلی متخصص در زمینه تدریس و مشاوره تحصیلی با جدیدترین متد های آموزشی آماده ارائه خدمات به شما معلمان ، والدین و دانش آموزان گرامی می باشد.

متن کامل

خدمات آموزشی ما

تدریس خصوصی

تجربه متفاوت در شیوه یادگیری با مدرسان مجرب و جزوات طراحی شده با جدیدترین روش های تدریس

مشاوره و تعیین سطح

تعیین سطح بصورت آزمون های شفاهی و کتبی برای شناخت پایه علمی و خصوصیات فردی دانش آموز صورت می گیرد

برگزاری آزمون

برگزاری آزمون های هدفدار منظم به منظور اطمینان از رفع مشکلات دانش آموز (ارایه کارنامه از روند تحصیلی به اولیا(

ارسال کاربرگ

کاربرگ های متناسب با هرجلسه تدریس از طریق واتس آپ برای والدین ارسال می گردد

خدمات آموزشی ما چه ویژگی هایی دارند؟

نظارت دقیق و ارزیابی عملکرد معلمان

مدرس خوب پیش از همکاری با اساتید رزومه آنها را به دقت بررسی می‌کند. بعد از همکاری هم نظارت دقیق و دائمی بر عملکرد اساتید وجود دارد . ادامه

امکان برگزاری کلاس بصورت حضوری یا آنلاین

امکان نحوه برگزاری کلاس بصورت حضوری یا آنلاین وجود دارد د. ادامه

شفافیت قیمت و تضمین پایین ترین قیمت ها

پایین ترین قیمت کلاس های اساتید در مدرس خوب است کلیه قیمت ها پیش از ثبت درخواست ب صورت شفاف برای شاگردان بیان می گردد . ادامه

اساتید مجرب

مجموعه ای از معلم های رسمی آموزش و پرورش ، معلم های مدارس غیر انتفاعی ، تیزهوشان و در مدرس خوب حضور دارند. ادامه

مدرسان مجرب ما

فاضله علی پور

مدرس اول دبستان

زینب جماعتی

مدرس کلاس اول

خانم علی زاده

مدرس اول دبستان

محمد حسینی

مدرس سوادآموزی

سیما مطلبی

مدرس اول دبستان و سوادآموزی

میترا زحمت کش

مدرس پیش دبستانی و کلاس اول

خانم آبرومندی

مدرس پیش دبستانی واول دبستان

خانم حور فر

مدرس اول دبستان و سوادآموزی

سعیده ذاکری

مدرس اول دبستان

راهله انتظامی

مدرس کلاس اول

محسن محمدی

مدرس سوادآموزی

هانیه سراج

مدرس اول دبستان

هانیه حسینی

مدرس اول دبستان

فاطمه ملک

مدرس کلاس اول و سوادآموزی

حدیث بخششی

مدرس اول دبستان

محبوبه امیر احمدی

مدرس اول دبستان

مطالب جدید

هزینه تدریس خصوصی کلاس اول

هزینه تدریس خصوصی اول

سوال های بسیاری از هزینه تدریس خصوصی مقطع ابتدایی پرسیده می شود. خیلی از خانواده ها با سختی مطالب و روش جدید مقطع ابتدایی تا حدودی آشنایی دارند.

متن کامل
تدریس خصوصی سوادآموزی در تهران

تدریس خصوصی سوادآموزی

آموزش دوره ی خصوصی نهضت سواد آموزی شامل دوره های مقدماتی ، تکمیلی و پایانی به صورت تضمینی توسط دبیران مجرب خانم و آقا ویژه گروه سنی ۷ الی ۸۵ سال آقا و خانم در کلیه مناطق تهران.

متن کامل
مقالات اول دبستان

مقالات آموزشی اول دبستان

كارل راجرز يكي از محققان مسايل آموزشي معتقد است : معلم بايد كودك را بپذيرد ، هر چند كه نمي تواند رفتار او را بپذيرد . تغيير رفتار ، يكي از تدابير حاصل از يافته هاي علم روانشناسي

متن کامل
نحوه انتخاب معلم کلاس اول دبستان

نحوه انتخاب معلم کلاس اول

از آنجا که بخش قابل توجهی از ساختار روانی و شخصیت فردی و اجتماعی انسان، در کلاس اول ابتدایی شکل می گیرد. باید در انتخاب آموزگاران پایه اول، حساسیت و دقت بیشتری به خرج داده شود

متن کامل